Billig madLev billigt

Find de bedste billige cafeer

Posted On
Delt af MereSU

Det kan være svært at leve på SU, og samtidig gerne vil have råd til at tage på cafeer og bar med vennerne for at have det sjovt og glemme det hårde studie. Der kan også være at, du har råd til at tage på cafe, men gerne vil gøre det flere gange om måneden. Det vil altid være en god idé at finde de gode, billige cafeer, ligegyldigt hvilken by du er i. 

Vi har her samlet en lille håndfuld af tips til at finde de gode, men samtidig billige cafeer. 

Søg efter de små side gader

De dyre og mest populære cafeer, er ofte dem der ligger på hovedgaden, der hvor alle folk er og der hvor der er liv. Det er her folk kommer gående forbi og tænker ’Hey! Jeg kunne da godt lige drikke en kop kaffe’’. De tiltrækker derfor rigtig mange kunder, der kommer direkte ind fra gaden. Hvis du vil på cafe besøg med en ven eller veninde, inde i byen, vil det være en god idé at søge efter de små side gader, hvor der ikke kommer så mange. Cafeerne på hovedgaden, har ofte en dyrere husleje, de skal have betalt hjem, samtidig med at de frister kunder, ved at være det nemme og hurtige valg lige foran dem. Dette kan oftest mærkes på prisen, da de derfor sætter den op. Finder du en cafe må hundrede meter væk fra strøget, eller centrum, vil du hurtigt opdage at priserne er lidt mindre, men kvaliteten er den samme. 

Det er også ofte cafeerne inde i centrum, der får anbefalinger for dine venner og bliver stamstedet. Men altså, hvem har prøvet at være på alle cafeer i en by og derfor kan vælge den bedste? 

Find de lokale cafeer: 

Store kæder der har mange cafeer, har det med at automatisere og standardisere de fleste ting. Dette kan gøre kaffen eller kagen kedelig. Selvfølgelig har de nok en fremragende kok, omme bagved, men det er ikke alt der kommer igennem hans fingre. Ved at finde en lille lokal café eller restaurant, vil du kunne mærke at der bliver gjort lidt mere ud af hver ting. Om det så er kaffen der bliver lavet fra bunden, eller kagen, der er nybagt og ejerens gamle familie opskrift. Du vil helt sikkert kunne mærke en lille forskel. De har også ofte en ’specialitet’. En fremragende sandwich, eller en kaffe der er til halvpris i forhold til andre kæder. De ved nemlig at de skal gøre et eller andet for at være anderledes i forhold til de store kæder. 

Tag din ven i hånden og prøv flere cafeer:

Er du på jagt efter en ny favorit cafe i din by? Eller er du lige flyttet til og vil finde et trygt sted at hænge ud? Tag din ven eller med studerende, under armen og gå på opdagelse i de mange cafeer der oftest er i byerne rundt omkring i landet. Prøv både de store som de små cafeer. Prøv de centrale såvel som dem lidt længere væk. Det kan være forskelligt, hvor du finder den gode café, så det er bare med at prøve sig frem. Evt. du kan få anbefalinger om hvilke cafeer du ikke skal prøve? En hurtig google søgning har hellere aldrig skadet. Der kan du ofte finde menuerne. 

Related Post