MereSU.dk er lavet med fokus på de studerende. Med et stort pres fra studiet, venner, familie og evt. studiejob og på et begrænset budget, er det ikke nemt at være studerende i dagens Danmark. Vi vil gerne hjælpe med at gøre det nemmere for de studerende. Vi samler her på siden, de bedste tips og tricks vi kender og får tilsendt, for at gøre det nemmere og billigere at være studerende.
Vi har gennem flere år levet efter udtrykket “Hvad der er sparet, er tjent” og er ekstremt glade for at spare to kroner på en kartoffelsalat i det lokale supermarked. Vi tænkte derfor, at det var oplagt at dele ud af vores tips og tricks til, hvordan man kan spare flere penge i dagligdagen. Da vi blev overrasket over hvor dyrt det er at have internet, udsprang idéen til den første guide. Hvordan man kan få internet til kun 29,- om måneden. En idé der udsprang, fordi ja, vi ikke betaler mere end 29,- om måneden for internet os selv. Det var derfor et oplagt tips at dele med jer. Som idéen udviklede sig, fik vi nedskrevet flere af de tips og tricks vi selv bruger i hverdagen. For altså, hvis vi kan lave en solid opsparing på SU, til ferier og til fremtiden, uden fast studiejob og med en husleje, samt faste udgifter for omkring 4.000 kr. om måneden, så må vi da kunne et eller andet.

Skulle der være nogle spørgsmål til vores guide, eller har du selv et tip du gerne vil dele med os, er du velkommen til at skrive på: Kontakt@meresu.dk.