Lev billigt

Billigt internet – Internet til kun 29,- om måneden

Posted On
Delt af MereSU

Internet kan være en dyr post for alle, men især når man er på SU, kan man blive presset på budgettet. Med internet priser helt op til over 500 kr. om måneden, får man ikke meget for sin SU. Man kan dog finde gode og hurtige internet løsninger til 249,-. Dette er for dig på ren SU, stadig en stor post. Det billigste åbenlyse alternativ derude er internet pakker, som allerede er aftalt i den boligforening eller i det kollegie, som du bor i. Disse aftaler kan spare dig for en god sjat penge hver måned. Men hvad hvis vi sagde, at du kan få internet, ligegyldigt hvor du bor, for kun 29,- om måneden? Du tænker sikkert at det er noget pjat og et reklamestunt. Men faktum er, at det faktisk er sandt, og det gælder IKKE kun mens du er på SU.

Hvad kræver det? 

Det kræver at du har et mobilabonnement, og tilkøber en router, dette koster dig dog lidt ekstra, men er et engangsbeløb. Vi anbefaler at du bruger Telmore. Har du ikke et mobilabonnement hos Telmore, anbefaler vi stærkt at du skifter til dem. For når du har opbrugt din data ved Telmore, bliver du nemlig ikke særlig begrænset. Normalt vil din hastighed blive betydeligt ringere og langsommere, så det nærmest er ubrugeligt. Men hvis du har Telmore, vil du ikke opleve mærkbare ændringer i hastigheden. 

Skifter du til Telmore, skal du herudover tilkøbe et ekstra datadelingskort til blot 29,- om måneden. Heraf din eneste månedlige omkostning til internettet. 

Har du tilkøbt et datadeling kort, skal du indsætte dette i en 4G/LTE router som denne eller denne. Derefter skal du blot sætte routeren op, og vupti! Så har du internet for 29,- om måneden. 

Køber du Telmores billigste abonnement, og et datadelingskort, vil du samlet komme af med 178,- om måneden, for både internet og mobilabonnement. Dette er endda billigere end de fleste internetpakker i sig selv. 

Dette kan også gøres med andre teleselvskaber, hvor du har ubegrænset mængde data.

Hvor hurtigt er internettet? 

Dit internet vil nu være ligeså hurtigt som en god 4G forbindelse. Din internethastighed vil dog variere alt efter den router du har valgt. Det kan derfor både være bedre og lidt dårligere end din normale 4G forbindelse. 

Med en god router og god forbindelse, svarer det til at dit net har omkring 35 m/bits download hastighed, men dette kan i nogle tilfælde komme over 50 m/bits. 

Tror du ikke at internettet vil være hurtigt nok for dig? Så prøve at lave internetdeling fra din mobil og brug dine enheder som du plejer. Er dette nogenlunde fint for dig, kan du kun forvente en bedre og hurtigere forbindelse, på Danmarks bedste og hurtigste 4G forbindelse, samt med en lynhurtig router. 

En ekstra idé

En lille ekstra fidus, du kunne gøre, for at spare flere penge, men samtidig have underholdning i sit hjem, er ved at tilkøbe et Telmore Play abonnement. Med et Telmore Play abonnement kan du få streaming tjenester med i dit abonnement. Opgradere du et normalt abonnement for 149,- om måneden, til et Telmore Play abonnement for 239,- om måneden, får du både Viaplay og TV2 Play med i prisen. Tilkøber du et ekstra datadelingskort til dit internet for 29,- om måneden, har du nu internet, mobilabonnement og to streaming tjenester og dermed en masseunderholdning til både fjernsynet, din mobil og din computer, alt sammen for 268,-, hvilket blot er 19,- mere, end hvad de fleste standard internetpakker koster. 

Dit internet er godt nok til at trække, at du streamer og surfer på internettet samtidig.

Opsummering: 

  • Skift abonnement til Telmore. (Andre kan også fungere, men kræver fri data. Vores erfaringer er dog klart bedst med telmore)
  • Tilkøb ekstra datadelingskort til 29,- om måneden
  • Køb en 4G/LTE-router
  • Sæt routeren op og indsæt Simkortet
  • Du har nu internet for 29,- om måneden!

Endnu hurtigere internet

Da TDC nu har lanceret deres 5G netværk, går der ikke lang tid før at man kan få endnu hurtigere internet med denne metode. Det eneste det kræver er et tilkøb af 5G hos Telmore, hvilket koster 29,- ekstra om måneden. Køber du en af Telmores store pakker, som fx. alle deres Telmore play pakker, så får du 5G med i prisen. Derudover kræver det en 5G router, som der desværre ikke findes mange af endnu og de få der findes koster spidsen af et jetjager. Huawei har dog meldt ud at de vil stå klar med en 5G router til en overskuelig pris, i starten af 2021, dette glæder vi os meget til, så vi selv kan få hurtigere internet.

Related Post