Lev billigt

Billig fitness med træning i naturen

Posted On
Delt af MereSU

Der er mange, der nyder en tur i fitnesscentret for at få trænet og komme i form. Det kan dog hurtigt både blive en grå og halvdyr affære. 

Der er dog gode nyheder til dig der enten er på budget, eller som bare er træt af at betale for et fitness abonnement. For der er nemlig ingen grund til at betale, for et abonnement i fitnesscentret, når løbebåndet kan blive erstattet med en tur i naturen. Det kalder vi billig fitness! Læs herunder, hvordan du kan gå en god og givende træning, uden at skulle betale 350,- om måneden.

Studierabat i fitnesscentre

Er du studerende, og vil du gerne træne i et fitnesscenter, kan man ofte finde fitnesscentre med studie rabat. Hvis man er student, er det altså en god ide at undersøge om der er mulighed for studie rabatter så man kan gøre sit fitness abonnement billigere. Det kan være dit nærmeste fitness center ikke har ekstra rabat, men tænk ind i din træning at en cykel tur, kan bruges som opvarmning. Det kan nemlig sagtens betale sig, at kører den ekstra tur, for at opnå et billigere fitness abonnement.

Træning i naturen 

Udover at kunne se frem til at spare penge, ved at træne udendørs, har træning i naturen andre positive fordele. Når man træner i naturen, bliver man samtidig udsat for solens stråler. Solen medvirker bl.a. til frigørelse af serotonin i kroppen, der er med til at løfte ens humør og energi. 

Træning i naturen kan være i skoven, i parker, og på grønne områder som man finder i sit lokale område. 

Er man typen der godt kan lide at gå lange ture, finder der masser af gode steder i Danmark, hvor man kan komme ud i naturen og være aktiv. I Danmark har vi eksempelvis masser af kyststrækning. 

Man behøver dog ikke tage langt væk for at komme ud i naturen. Bor man i hus, er ens have en oplagt mulighed for at få trænet. Her er redskaber som sjippetov og håndvægte gode at have. 

Bor man i byen uden have, er der stort set altid en park eller grønne områder i nærheden. Her vil der ofte være placeret udendørs træningsredskaber, som man frit kan benytte. Om ikke andet kan man gøre brug af naturen i sin træning, og dertil kombinere det med løb eller cykling. 

Der findes altså̊ et utal af muligheder for at få trænet, samtidig med at man sparer penge og kommer ud i naturen. 

Træning med kampsport 

Der findes også̊ gode muligheder for at komme i form med kampsport. I kampsport går man meget op i det konditionsmæssige aspekt af træningen. 

Vil man derfor gerne dyrke motion, er kampsport en oplagt mulighed. Her kan du selvfølgelig bruge løb som en del af din træning, hvor især et kuperet terræn er godt for intervaltræning. På samme måde med cyklen, hvis man er mest til cykle. 

I haven kan man hænge en boksepude op, og anskaffe sig nogle boksehandsker. Sjippetorvet er også en klassisk øvelse for dyrkere af kampsport. 

Som et alternativ kan man vælge at melde sig ind i en sportsklub. Det koster selvfølgelig ofte en form for kontingent, men opfylder ellers alle behov for fysisk aktivitet, samtidig med at det ofte foregår udendørs og i socialt samspil med andre. 

Går man med tanker om at starte til sport er kampsport et godt sted at starte. Man kan finde meget mere information, om de forskellige typer af kampsport der findes, ved en hurtig google søgning.

Vil du gerne vide mere om hvad kampsport går ud på, så kan du følge med på det danske medie Mainevents.

Related Post