Er du studerende og på jagt efter en supplering til din SU, så har vi her samlet en liste, med jobs du kan søge. De fleste af vores jobs herunder, er jobs du altid kan søge, og som du kan arbejde med i de fleste storebyer i Danmark. Vi ved at man som studerende kan være presset på tid, men også på pengepungen. Derfor vil vi gerne hjælpe til, med vores jobportal. Bare rolig det er ikke en jobportal, hvor du finder spørgeskemaundersøgelser eller andet, der giver dig en samlet løn på 20 kr. i timen. Vi har samlet de bedste jobs, så du kan tjene penge som studerende.

Cykelbud

Der er gode muligheder for at blive cykelbud i Danmark. Først startede Wolt med at bringe ud gennem ‘selvstændige’ cykelbude, og nu har flere af de store take-away giganter fulgt efter. At være cykelbud er en genial måde, at tjene en fast fin løn, hvor du samtidig selv bestemmer dine arbejdstidspunkter. Bl.a. Hungry reklamere med at man tjener 125 kr. i gns. og op mod 175 kr. i timen i weekenden. Derudover får man en bonus på 1.000 kr. når man har kørt 10 timer. Man får desuden også ekstra rabat, hvis man selv bestiller mad igennem deres app.

Det er dog vigtigt at vide, at hvis man bliver cykelbud, skal man selv stå for at indberette løn til skat. Der er dog lidt hjælp at hente, når du bliver skrevet op. Derudover kan der være hjælp at hente i facebook grupper og artikler om emnet.

Timeløn: Gns. 115-180 kr alt efter platform, arbejdstider og antal arbejdsopgaver.

Søg om job som cykelbud hos Wolt her:

Søg om job som cykelbud hos Just-eat her:

Søg om job som cykelbud hos Hungry her:

Tekstforfatter

Er du glad for at formulere dig på skrift og har du en god sans for at skrive? Har du styr på komma regler og grammatik? Så kan et studiejob som tekstforfatter være lige noget for dig. Som tekstforfatter, skal du skrive tekster for bl.a. virksomheder. Du bliver typisk tilknyttet et bureau, også sørger de for at du får opgaver. Det kan være opgaver, hvor du skal skrive tekster om alt muligt. Det er super fleksibelt, da du typisk vil blive betalt per opgave, og ikke har faste arbejdstider. Du kan derfor arbejde, når det passer dig.

Bliv tekstforfatter hos DinTeksforfatter her:

Bliv tekstforfatter hos RiverOnline her:

Indkøber

Som indkøber, handler du vare ind for andre, og levere dem direkte hjem til dem. Du får en indkøbsliste og en adresse hvor varerne skal leveres, også er det bare at komme i gang. Det er en super måde, at hjælpe andre, få god motion og tjene lidt penge samtidig. Herunder kan du se en liste over steder, hvor du hurtigt og nemt kommer i gang som indkøber.

Bliv indkøber gennem Rema1000 Vigo: