Billig mad

Guide til måltidskasser

Posted On
Delt af MereSU

Måltidskasser. Du har garanteret allerede hørt om dem. Kasser fyldt med lige det, der skal til for at tilberede 2, 3, 4 eller 5 gode måltider mad om ugen. Men vidste du også, at de ikke kun er forbeholdt børnefamilier og par? Måltidskasser findes i alle størrelser og varianter. Og der er også en variant til dig der er studerende. Dig der bor alene. Og dig, der gerne vil have god mad til studievenlige priser. Lad os guide dig gennem det store og velsmagende udvalg! 

Fra kopnudler til hjemmelavet risotto

Hører du til dem, der ofte ender med den nemme løsning, når sulten melder sig sidst på dagen? Pasta med ketchup, havregryn, en hurtig kop nudler eller endnu en pap-pizza fra fryseren? Det kan der være mange gode grunde til. Dels kan det være svært at finde på god og nærende mad. Dels kan det være dyrt at handle ind til nye retter hver dag – især hvis man skal spise dem selv. Og så er der endelig også den faktor, at det tager tid både at handle og lave mad. Tid du måske hellere vil bruge på dit studie, vennerne eller kæreste. Det er imidlertid en dårlig idé. Som studerende er det vigtigt, at du får en god, sund og varieret kost. Det er nemlig med til at give dig den fornødne energi til lange studiedage, opgaver og ikke mindst eksamener.

Måltidskassen – fuld af fordele! 

Med en måltidskasse er du altid sikker på at få lige netop det du, din krop og dit hoved har brug for. Der ud over slipper du for at skulle handle, og du behøver ikke at ty til de lidt mere usunde løsninger. Og der er mange forskellige kasser at vælge imellem. Så uanset om du vil spise vegetarisk eller vegansk, kød eller fisk. Om du vil lave maden helt eller delvist fra bunden eller blot opvarme de enkelte retter. Gennem årene er der kommet flere og flere forskellige kasser til. En af de første måltidskasser der kom på markedet stod der ”Aarstiderne” på. Det skete i 1999. I dag er Aarstiderne ikke alene Danmarks største, men nok også Danmarks mest kendte, leverandør af måltidskasser. Mere end 20 år senere. I første omgang bestod kasserne udelukkende af grøntsager, dernæst kom der frugt til samt kolonial, kød og fisk. Det hele et 100% økologisk og det har det været fra de allerførste kasser blev sendt ud til forventningsfulde kunder. I dag kan du vælge mellem 19 måltidskasser fra Aarstiderne. Og mange af dem fås også til blot 1 enkelt person. Fælles for dem alle er, at de indeholder alt hvad du skal bruge og nemme opskrifter. Og det hele leveres lige til døren.

Vegetarisk, økologisk eller bare god mad? 

Er det ikke så afgørende for dig at spise økologisk? Eller vil du gerne have rigtig meget fisk? Så findes der heldigvis også massevis af andre kasser med alt hvad der skal til for et godt måltid. Her er måltidskasser for enhver smag. Også din. Det kan måske godt virke som en dyr løsning – og det er da også dyrere end både pasta og ketchup. Til gengæld får du her alt det du har brug for, for at kunne lave god mad. Og indholdet er afmålt nøje, så der ikke er noget unødig spild. Her er lige det der skal til for at lave en god pasta med kødsauce, en eksotisk kålsalat eller fisk en papilotte. Hverken mere eller mindre. Og vi lover, at du nok skal blive mæt! Er du lidt opmærksom, kan du tilmed ofte finde måltidskasser til fornuftige penge. Der er nemlig tit særlige kampagnetilbud og rabatter, som er værd at overveje. Derudover kan du også være så heldig at finde en kasse hvor der er gratis fragt eller måske en gratis gave med i købet. Så kig dig lidt omkring og få noget ordentligt i skrutten! 

Related Post