Studie tips

Tjen penge som studerende

Posted On
Delt af MereSU

Næsten alle studerende får SU udbetalt af staten, så de kan få deres hverdag til at køre rundt. Det ville dog være en overdrivelse, hvis man sagde, at man blev rig af at få udbetalt SU. Pengene er få og man må ofte vende hver en øre sidst på måneden. Alle tips og tricks bliver derfor ofte taget imod med kyshånd, da ikke alle har tid og mulighed for at få et job. 

Sælg ud af det gamle 

En anden nem og hurtig måde at tjene penge som studerende er også at sælge ud af ens gamle ting. Det kan være alt fra gamle studiebøger, spil, tøj som man ikke kan passe mere, sko, tasker eller møbler, som man alligevel ikke har brug for. Det er nemt og enkelt, og kræver selvfølgelig ikke særlig meget. Der findes mange forskellige sider, hvor man kan sætte ens ting til salg. 

Du skal blot tage en dag ud af kalenderen, hvor du kan gennemgå dine ting, tage nogle flotte billeder i høj kvalitet og så kører hjulene af sig selv. 

Det er også noget som man kan gøre løbende. Det behøver ikke at være en eller to gange om året. Det kan gøres til en vane, at hver gang du køber en ny trøje eller en ny bog, så skal du sætte noget tilsvarende til salg. På den måde får man automatisk lidt penge ind, når man har brugt nogen. 

Studiejob portal

Nogle studier tilbyder mere selvstudie og frihed end andre. Hvis man er så heldig, at ens studie giver frie nok rammer til, at man kan få et studiejob, så er det en rigtig god måde at tjene penge på. Der findes både studie relevante job og almindelige studiejobs. Uanset hvad, så er det en god mulighed for at tjene penge som studerende, og man kan ofte finde et job, som tilbyder et timeantal som, passer ind i ens skema.

Et populært job som studerende, hvor man selv kan bestemme sin arbejdstid, er som cykelbud. Som cykelbud, kan du selv melde dig til rådighed, når du har tid og lyst. Du kan derfra, selv bestemme, hvor meget du vil arbejde. Får du nok opgaver og er hurtig til at levere, kan der sagtens være fine penge at tjene.

Vi har hos MereSU lavet vores helt egen jobportal for studerende, hvor der findes flere job som du nemt og hurtigt kan få som studerende. Du kan besøge vores jobportal, ved at klikke på knappen herunder, eller find den i vores menu.

Find små jobs

Hvis man ikke har mulighed for at finde et studierelevant job, eller man ikke har tiden til at have et fastjob, så kan man ofte finde mindre jobs rundt omkring. Det kan være alt fra at skrive ud i familien og høre, om nogen har brug for hjælp til at klippe hæk, passe børn eller sommerrengøre huset. Det kan være en masse forskellige ting. Det kan også være, at man har mulighed for at tage nogle dage ud af kalenderen og være eksamensvagt på gymnasier. Det er jobs som ikke forpligter i så høj grad, og som man kan finde en dag eller to til. 

Udfør små opgaver

Har du hænderne godt skruet på, er du god til at sætte lamper op eller lignende? Så kan du hos pinploy.dk finde opgaver i dit område, hvor du fx. kan hjælpe med at samle møbler, rengøring eller havearbejde.

En anden måde at tjene penge på, ved at udføre små jobs, er Rema1000s ‘Vigo’. Med Vigo fra Rema1000, handler du ind for andre. Det hele foregår hurtigt og nemt igennem app’en, og du kan selv vælge hvem og hvornår du vil handle ind. Du kan handle ind for andre, når du alligevel selv skal ud og handle. Det er hurtigt og nemt at komme i gang og kræver kun en mobil, Mobilepay og lysten til at hjælpe andre. Læs mere om ‘Vigo’ her: https://shop.rema1000.dk/om-vigo

Penge sparet er penge tjent 

Man har nok hørt det før, og nu kan man så høre det igen. Penge sparet er altså penge tjent. Det kan faktisk godt betale sig at sætte sig ned og se godt efter ens udgifter. Er det nødvendigt at have 2 streamingtjenester eller mere? Og hvad bruger man så ens penge på i løbet af måneden. 

Gå alle udgifter efter i krogene og se om man kan spare nogle pengene hist og her. Det kan være, at man kan finde et bedre tilbud på fitness, ens forsikringer eller mobilabonnement.

Det kan være en fordel at ligge et godt budget og så holde sig til det. En stor udgift er mad. Det er en nødvendighed, men der kan spares en del penge på det. Sæt dig ned og kig tilbudsaviserne igennem efter tilbud på det du skal købe, eller planlæg ugens måltider efter hvad der er på tilbud. De penge, som man sparer på dette, kan helt klart komme en til gode i den anden ende. 

Related Post