Før studiet

Find billigt kvalitetstøj

Posted On
Delt af MereSU

Vi går alle op i tøj, på den ene eller anden måde. Måske er du typen, der ikke går op i udseendet, men så går du op i komforten. Måske er du ikke meget til farver, og vil have det neutralt, også kan du gå op i det hele, alt fra, at du skal holde dig til en bestemt stil, bestemte farver, til, hvordan tøjet sidder på din krop. Vi har alle en holdning til det. Derudover er det også nødvendigt at have et godt udvalg, til forskellige situationer og begivenheder. At købe tøj kan være sjovt, men til tider også dyrt, derfor vil vi herunder guide dig til, hvordan du finder kvalitetstøj til en billig pris.

Køb uden for sæson

Stort set alle typer tøj, har et tidspunkt på et år, hvor de er i sæson, og, hvor de ikke er. En type tøj er i sæson, når det er en periode, den er beregnet til at blive brugt mere, end andre tidspunkter på året. Som fx. kjoler bliver brugt mere om sommeren, og striktrøjer samt langærmet, bliver brugt mest om vinteren. Når en tøjdel er i sæson, bliver den naturligvis handlet mere. Det er naturligvis, fordi der er mere brug for dem, og det finder man først ud af, når man står midt om sommeren, og mangler et par shorts. Kan man komme denne mangel/nødt i forkøbet, kan der være mange penge, at sparer. Køber du fx. et par shorts i december måned, er der større sandsynlighed for, at de er på tilbud, end, hvis du gør det i juli måned. Vær derfor på forkant, med hvad du får brug for i næste sæson.

Køb i udsalgs perioderne

Der kommer flere perioder på et år, hvor det meste er på tilbud. Dette starter ofte med januarsudsalg, som kommer lige efter det store julesalg. Så kommer der ofte en lille sommerudsalg, og igen til november når den store shoppe dag ‘Black friday’ rammer. Vælger du, at købe dit tøj i disse perioder, kan der være mange penge, at spare. Vær derfor gerne lidt tålmodig med dine køb, for det kan jo sagtens være, at lige den del, du ville købe, kommer på tilbud snart. Så selvom denne metode ikke er den bedste, når du står og mangler noget lige nu og her, så kan du med planlægning lave en god handel året rundt, for der er altid produkter uden for sæson.

Brug en tjeneste der sammenligner tøj og priser

Selvom du handler i tilbudsperioderne, kan der være stor forskel på pris niveauerne, hos de forskellige forhandlere. Det er derfor altid en god idé at kigge ved flere butikker inden du shopper. Men det kan være svært at have faner åben, fra mange forskellige forhandlere på samme tid. Brug evt. en sammenligningstjeneste som Trendfinder.dk, til at skabe et overblik. Her bliver der samlet produkter fra flere forskellige webshops, for at skabe det ultimative overblik til dig. Du kan bl.a. filtrer på farver, mærker og type af tøj, fra alle shops på en gang. Det gør det bare noget nemmere.

Related Post