Thailandsk grøntsagskarry

Nem og velsmagende opskrift på thailandsk grøntsagskarry, der koster under 30 kroner
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 20 min
Ret Hovedret
Køkken Asiatisk
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 1 stk Løg hakket
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 stk Rød peberfrugt i skiver
  • 2 stk Gulerødder skåret i skiver
  • 1 hel Broccoli Skåret i buketter
  • 1 dåse Kokosmælk
  • 2 spsk Rød karrypasta
  • 1 spsk Olivenolie
  • Frisk koriander til topping

Sådan gør du
 

  • Varm olien op i en wok eller stor gryde og sautér løg og hvidløg indtil det er blødt og gennemsigtigt.
  • Tilsæt karrypastaen og rør godt rundt for at frigive duftene.
  • Tilsæt peberfrugt, gulerødder og broccoli og steg i et minut eller to.
  • Tilsæt kokosmælk og fiskesauce og lad det simre i 10-15 minutter, eller indtil grøntsagerne er møre og saucen er blevet tykkere.
  • Smag til med salt og peber og server med frisk koriander på toppen.

Noter

  • Du kan tilføje andre grøntsager som fx squash, ærter eller bambusskud for at gøre karryen mere fyldig.
  • Hvis du har lidt limejuice eller citronsaft i køleskabet, kan du tilsætte det til sidst for at give karryen lidt ekstra syrlighed.
  • Server med ris eller nudler for at gøre det mere mættende.