Thailandsk grøntsagskarry
Nem og velsmagende opskrift på thailandsk grøntsagskarry, der koster under 30 kroner
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 20 min
Ret Hovedret
Køkken Asiatisk
Antal 2 personer
Ingredienser
- 1 stk Løg hakket
- 2 fed Hvidløg
- 1 stk Rød peberfrugt i skiver
- 2 stk Gulerødder skåret i skiver
- 1 hel Broccoli Skåret i buketter
- 1 dåse Kokosmælk
- 2 spsk Rød karrypasta
- 1 spsk Olivenolie
- Frisk koriander til topping
Sådan gør du
- Varm olien op i en wok eller stor gryde og sautér løg og hvidløg indtil det er blødt og gennemsigtigt.
- Tilsæt karrypastaen og rør godt rundt for at frigive duftene.
- Tilsæt peberfrugt, gulerødder og broccoli og steg i et minut eller to.
- Tilsæt kokosmælk og fiskesauce og lad det simre i 10-15 minutter, eller indtil grøntsagerne er møre og saucen er blevet tykkere.
- Smag til med salt og peber og server med frisk koriander på toppen.
Noter
- Du kan tilføje andre grøntsager som fx squash, ærter eller bambusskud for at gøre karryen mere fyldig.
- Hvis du har lidt limejuice eller citronsaft i køleskabet, kan du tilsætte det til sidst for at give karryen lidt ekstra syrlighed.
- Server med ris eller nudler for at gøre det mere mættende.