EAE
Tøndergade 84, 8000 Aarhus C
CVR: 37981346
kontakt@meresu.dk

Generelt

MereSU.dk tilbyder et udbud af indhold, heriblandt software løsninger, der tilgås fra www.MereSU.dk oprettelse af profil og køb af medlemskab.

For at få adgang til videoerne skal du læse og acceptere handels- og abonnementsbetingelserne.

Nedenstående vilkår udgør samlet set den aftale, der er gældende mellem dig som bruger og MereSU.dk, og det er kun personer over 18 år, som kan købe adgang.

Ydelser og adgang

MereSU.dk tilbyder følgende ydelser: Gratis medlemskab og betalt medlemskab på abonnement.

For alle ydelser gælder det, at du som bruger skal registrere en brugerkonto på hjemmesiden for at få adgang til vores indhold. Under privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Ved køb af medlemskab på abonnement (betales pr. måned eller år) får du via din personlige brugerkonto adgang til en lukket medlemssektion på www.MereSU.dk. Medlemssektionen opdateres løbende med nyt indhold til fordel for dig som bruger.

Levering

Du får adgang til den købte ydelse straks efter gennemført betaling. Ydelsen tilgås via din personlige brugerkonto, som du opretter i forbindelse med dit køb.

Registrering og brugeradgang

Du er som bruger ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må du kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal du angive et brugernavn og et password (login-oplysninger). Login-oplysningerne skal være personlige og må ikke bruges af andre medmindre andet er anført på produktet.

Du skal opbevare login-oplysningerne på et sikkert sted, så andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Du er som bruger fuldt ud ansvarlig for al brug af din brugerkonto.

Hvis du får mistanke om ulovlig brug af dine login-oplysninger, skal du omgående underrette MereSU.dk samt ændre dit password.

Du må ikke på nogen måde videresælge, overføre eller videregive materiale fra hjemmesiden. MereSU.dk har ret til at rette erstatningskrav, hvis du udfører sådanne handlinger og det medfører et tab for virksomheden.

Som bruger af MereSU.dk ydelser accepterer du, at tilgængeligheden kan blive påvirket af eksempelvis overbelastning af hjemmesiden, internettet eller af andre netværkssvigt eller -fejl samt at MereSU.dk ikke er ansvarlig for eventuelle begrænsninger i brugen af hjemmesiden forårsaget af overbelastning, problemer, svigt eller fejl.

Du giver samtidig lov til at Meresu.dk må kontakte dig per mail, om relevant indhold på siden, samt tilbud fra vores partnere.

Pris og betaling

Prisen for ydelserne betales i henhold til den enhver tid gældende prisliste, der er oplyst på hjemmesiden.

Medlemskaber på abonnement betales forud. Der betales et år forud for årsmedlemskaber og en måned forud for månedsmedlemskaber. Du forpligter dig ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelig via det valgte betalingsmiddel.

Du skal udføre betalingen for ydelserne via de af MereSU.dk til budte betalingsmidler.

MereSU.dk modtager online betalinger med Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro. Vi tager ikke kortgebyrer.

Betalingen bliver først trukket på din konto, når du har fået adgang til det købte materiale.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Alle købsaftaler, ordrebekræftelser mv. indgås på dansk og der afregnes ligeledes i danske kroner (DKK)

MereSU.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol hvilket betyder, din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

MereSU.dk egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL-protokol.

Tilpasninger og ændringer

MereSU.dk forbeholder sig ret til årligt og uden forudgående varsling at regulere prisen for abonnementer i henhold til forbrugerprisindekset.

MereSU.dk forbeholder sig retten til at ændre prisen og andre betingelser for medlemskab. Ændringer meddeles til brugeren senest tredive (30) dage, inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er du som bruger berettiget til at opsige dit medlemskab med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis ikke du opsiger dit medlemskab, før ændringen træder i kraft, betragtes det som en accept af ændringen. 

Ændringer, der er til åbenbar fordel for dig som bruger, gælder med det samme uden opsigelsesret.

Rabataftaler

MereSU.dk indgår løbende rabataftaler til fordel for sine medlemmer.

MereSU.dk forbeholder sig retten til at indgå/afslutte samarbejder og/eller ændre rabataftalernes indhold uden brugernes samtykke. Udbuddet af rabataftaler kan variere og MereSU.dk stiller ingen garanti for hvilke rabatter, der er tilgængelige.

Automatisk abonnementsfornyelse

Når du køber et medlemskab på abonnement, bliver det automatisk fornyet, og MereSU.dk fortsætter med at trække abonnementsprisen fra det aftalte betalingsmiddel, indtil abonnementet opsiges.

Træk på dit kort

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort.

Du kan også gøre indsigelse vedrørende “uautoriserede debiteringer” over for din kortudbyder, dog senest 8 uger efter debiteringen medmindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

Bindingsperiode

Der er ingen bindingsperiode på vores månedsmedlemskab eller årsmedlemsskab.

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af månedsmedlemskab: Ingen binding, du kan opsige når som helst.

Opsigelse af årsmedlemskab: Ingen binding, du kan opsige når som helst.

Der betales månedligt eller årligt alt efter, hvilket medlemskab du har valgt.

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, skal du gå til opsigelsesdelen under “Min Konto”. Når du opsiger dit abonnement og ikke overgår til vores gratis abonnement, bliver alt din data slettet, så du hverken kan logge ind igen og ligeledes opbevare vi det ikke mere.

Ønsker du at opsige dit medlemskab før periodens udløb, skal du sende en skriftlig opsigelse til kontakt@meresu.dk. Vi vil herefter stoppe medlemskabet efter dit ønske og refundere beløbet svarende til den restperiode, som du har betalt forud.

MereSU.dk kan til hver en tid og uden varsel opsige dit abonnement i tilfælde af, at et eller flere af følgende punkter ikke bliver overholdt:

  • Hvis vi opdager at din profil bruges af flere forskellige personer, som ikke selv har købt adgang til indholdet på MereSU.dk
  • Deler stødende indhold i kommentarfeltet, eller på anden måde i MereSU.dks netværk. Dette er alt krænkende, diskriminerende indhold mod alle typer af individer, grupper og religioner.
  • På anden måde skader MereSU.dk

Ingen fortrydelsesret

Da der er tale om levering af digitalt indhold, er der ingen fortrydelsesret på ydelserne, hvis du forinden har accepteret, at udførelsen sættes i gang og at din fortrydelsesret dermed mistes.

Hvis der er noget galt med ydelserne

Hvis du ikke er tilfreds med den købte ydelse, kan du kontakte os på kontakt@meresu.dk.

Købelovens mangelregler gælder ikke for abonnementer. Om du har 2 års reklamationsret efter reglerne i købeloven afhænger derfor af, hvad der skal leveres i henhold til abonnementsaftalen.

På køb af produkter med digitalt indhold har du som forbruger reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på kontakt@meresu.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
https://naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal: https://ec.europa.eu/consumers/odr

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos MereSU.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Sletter du din konto, sletter vi også dine oplysninger med det samme.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på kontakt@meresu.dk